Djibouti

View listings

djibouti.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Djibouti

Fastighet till salu i Djibouti

 Djibouti ligger i Afrikas horn och är ett land som gränsar till Eritrea i norr, Etiopien i väster och söder och Somalia i sydost. I Djibouti finns det en av de mest salta vattendrag i världen: Assal Lake, som ligger i Danakil-öknen. Dess huvudstad är Djibouti, som ligger i Djiboutis kustregion, vid Tadjourabukten. Huvuddelen av befolkningen i hela landet bor här, för att den är den större staden och den ligger längs en viktig maritim handelsväg, mellan Röda havet och Adenbukten och är den viktigaste import-exportporten.

 

Huvudstaden är ett bra ställe att leta efter fastigheter till salu i Djibouti, eftersom det förväntas växa med cirka 7% år 2019, främst tack vare de ökande investeringarna i infrastruktur, inklusive hamnar och järnvägen som förbinder Djibouti med Etiopien.

 

Regeringen har för avsikt att utveckla fastighetsmarknaden i landet, så mycket att den har etablerat en statssekreterare för byggnad i bostadsministeriet och därför rekommenderar vi att du köper fastigheter till salu i Djibouti.

Det gynnsamma ögonblicket på fastighetsmarknaden stöds också av ett stabilt politiskt klimat och en stark tillväxtskydd, så perioden för investeringar i fastigheter till salu i Djibouti är mycket fördelaktig och det finns stora möjligheter för fastighetsinvesterare.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB